Ryškiai viliojantis žvilgsnis

Sveikos, skaitytojos! Šiandien įraše pakalbėsiu apie kelis akių pieštukus, be kurių neįsivaizduoju nė dienos ir kurie šiuo metu yra mano favoritai, tad jeigu ir Jūs mėgstate ryškiai dažytis akis, skaitykite toliau! :)
Taigi, kas svarbu renkantis akių pieštuką? Tikriausiai visos sutiks, jog labai svarbu, jog pieštukas būtų minkštas ir puikiai dažytų ir nereiktų juo "draskyti" vokų odos. Taip pat labai svarbu, jog pieštukas būtų patvarus ir nenusivalytų jau po keliolikos minučių. Dar visai neblogai būtų, jei akių pieštuko kaina būtų protinga ir nesikandžiotų. 
Visus šiuo svarbius dalykus atitinka Avon ženklo išsukami akių pieštukai, kuriuos naudoju jau tikrai ilgą laiką, kadangi visi kiti bandyti pakaitalai nesugebėjo aplenkti šių gaminių.:)
Kuo šie pieštukai man patinka? Visų pirmiausia tuo, jog yra tikrai labai patogūs ir lengvai piešia. Nebereikia vargti nuolat drožiant pieštuko ir niekada nesusiduriu su nulūžusio pieštuko problema. Būtent tokią problemą turi Avon ženklo akių pieštukai always on point, todėl jų išbandyti nerekomenduoju, kadangi be to jie dar ir labai netaupūs bei greitai baigiasi. Glimerstick ir glimerstick brights pieštukų užtenka labai ilgam ir jie yra labai patvarūs. Glimerstick brights pieštuką gali rinktis tos, kurios mėgsta ryškesnį akių pieštuką, kadangi nuo įprasto glimerstick šis skiriasi tik tuo. Kalbant apie šias priemones būtina paminėti, jog jų kaina yra tikrai labai prieinama ir nesikandžioja. Jie kainuoja maždaug 3 EUR. :)

AR PIRKČIAU DAR KARTĄ? Žinoma, kad TAIP!

Rekomenduoju išbandyti ir pasidalinti atsiliepimais, o tų, kurios jau išbandė, atsiliepimų lauksiu komentaruose! :)

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Live clean šampūnas

ELFA priemonės su varnalėšomis nuo plaukų slinkimo